Hotell i Desenzano

Det er ikke lett å foreslå hotell i Desenzano – det er så mange å velge mellom. Bare for å nevne noen:

Piccola Vela, middels stort 4-stjerners, sentralt nær sjøen, har hage og utendørs basseng, takterrasse, restaurant og bar, gratis parkering, flerspråklig betjening, bedømmes som enestående.

Book dette hotellet.


Residence il Sogno, 4-stjerners gjesteleiligheter, sentralt, har hage med basseng, bar, luftige boenheter med balkong og kjøkken og alt man trenger, barnevennlig, dyr tillatt, flerspråklig betjening, enestående.

Book dette hotellet.


Albergo Trattoria Alessi ligger i hjertet av byen, artige bygninger, takterrasse, tre restauranter, kafe og bar, værelser med spesiell innredning og til dels uvante løsninger, barnevennlig, flerspråklig stab, rimelig og enestående.

Book dette hotellet.

 

Hotel Piroscafo er av de mindre, og ligger i den historiske bydelen, ved den gamle havnen, med kort vei til det meste. Har terrasse og bar, greie værelser, hyggelig stab og god service, relativt rimelig, omtales som enestående.

Book dette hotellet.

 

Villa Lilla er fiolett, lite og sentralt nær jernbanestasjonen, stille og rolig, har båthavn, tiltalende uteareal med basseng, boblebad, treningsstudio, takterrasse, restaurant og bar, bekvemme værelser med artige detaljer og balkong, hyggelig innehaver og fin atmosfære, forholdsvis rimelig, karakterisert som enestående.

Book dette hotellet.

 

B&B Della Mimosa er sentralt, bittelite og meget sjarmerende hvis man har sans for interiører med mørke bjelker, elleville stilkollisjoner og peis – pluss espressomaskin, plass til fire, utsikt til hagen og gratis parkering. Enestående.

Book dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her:

Populære sider om Gardasjøen