Padenghe sul Garda – med golf rundt

Padenghe sul Garda med rundt 4000 innbyggere ligger på vestsiden av Gardasjøen, en halv mils vei nordøst for Desenzano. Det man først legger merke til her, er en ruvende borg som i dag omslutter en fredelig ”gamleby”. Fra hovedtårnet i borgen er det en fabelaktig utsikt over Gardasjøen og omkringliggende åser og fjell. Rundt midten av august er borgen åsted for en årviss middelalderfestival.

Byen har en lang, fin strand og en trivelig liten havn. Det går an å leie båt. Området er populært blant golfere. Litt inn i landet ligger et moderne golfanlegg rundt det tidligere klosteret Palazzo Arzaga fra 1400-tallet. Nordenfor, ved Soiano, har Gardagolf Country Club sitt store anlegg.

Padenghe sul Garda danner porten til det fruktbare Valtenesi-distriktet som strekker seg nordover til byen Salo. Det frodige landskapet med vinmarker, oliventrær og imponerende sypresser er velegnet for sykling, og tiltrekker mange turister. Området er generelt familievennlig. Hoteller, bungalower, ferieleiligheter og campingplasser finnes i rikt utvalg.

Hotell i Padenghe

Her finner du forslag til hotell i Padenghe.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her:

Populære sider om Gardasjøen