Aktiviteter i Salo

I Salo er alt tilrettelagt for å seile, ro, padle, fiske og hva man ellers kan foreta seg på og i vann. Utstyr kan leies. Strandpromenaden fører deg til fin badestrand – og et bredt tilbud av mat og drikke. Fra havnen kan du ta båt til andre steder rundt sjøen. Du kan også hyre båt med fører på timebasis for å komme dit du vil.

På land kan du velge mellom tennis, ballspill, dans, kampsport og mye annet. Både offentlige og private tilbud finnes i hopetall. Dessuten innbyr terrenget og småstedene rundt byen til utflukter og turer, for trening eller kos. Ta for eksempel turen opp til det vakre lille kapellet Chiesetta di San Bartolomeo.

Vil du på skikkelig fottur, kan du merke deg at Salo ligger i sørenden av Alto Garda Bresciano regionpark med praktfull variert natur, småveier og merkede turveier, små fjellandsbyer og bondegårder. For unger passer en tur til Rimbalzello Adventure i Barbarano like nordøst for Salo – her kan de klatre og balansere og tumle seg skikkelig slitne.

Shopping er populært, og det vrimler av butikker og kafeer i de trange gatene i gamlebyen. Det er ingen grunn til å snu ved byporten heller.

Er du mer opptatt av indre harmoni og mental utvikling, tilbyr Body Mind Center shiatsu, ayurvedisk massasje og orientals dans, mens Manaskarma S.N.S. underviser i yoga og livskunst.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her:

Populære sider om Gardasjøen