Hotell i Tremosine

Det finnes stort utvalg av hoteller og ferieleiligheter i området – flest i og rundt Pieve, men noen ved sjøen og mange innover i landet. Vest- og nordover er forholdene ideelle for sykling, ridning og fottur.

Piccola Italia, 4 stjerner, ligger i Pieve i fredelige grønne omgivelser, har utendørs basseng og barnebasseng med lekeplass, hage og solterrasse, spa og velværesenter, restaurant, bar og snackbar, værelser og leiligheter med komfortabel innredning og balkong eller patio, gratis parkering, gratis lånesykkel. Meget bra.

Book dette hotellet.Stella D’Oro er et ganske lite hotell i Pieve, har utendørs basseng og barnebasseng, nydelig utsikt over Gardasjøen, bar og kiosk, takterrasse og spillerom, flerspråklig og hjelpsom betjening, dyr tillatt, gratis parkering. Rimelig og utmerket.

Book dette hotellet.Miralago i Pieve, nydelig utsikt, middels standard, har to restauranter og bar, rom med enkel innredning. Tennisbaner og lekeplass i nærheten. Veldig bra.

Book dette hotellet.Campione Univela Hostel – ungdomsherberge/vandrerhjem – ligger helt nede ved vannkanten, har restaurant, kaffebar og kiosk, treningsstudio og spillerom, rom (som deles med andre) har balkong og enkel innredning. Flerspråklig personale, gratis parkering, rimelig. Ideelt utgangspunkt for seilbrett.

Book dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her:

Populære sider om Gardasjøen