Hotell i Lazise

Det er et enormt utvalg av hoteller og andre overnattingsmuligheter i og omkring Lazise, og fra de fleste er det kort vei til både severdigheter og aktiviteter. Noen få forslag:

Oreste Suite ved havnen i gamlebyen i Lazise, bittelite hotell med restaurant og elegante værelser med balkong – sjarmerende og omtalt som enestående.

Book dette hotellet.

Hotel Parchi del Garda, stort 4-stjerners i grønne omgivelser sør for Lazise, har basseng, 2 restauranter og bar, barnevennlig med barnepass, delvis rullestoltilpasset, bedømt som utmerket.

Book dette hotellet.

Villa dei Cedri, middels stort 4-stjerners, ligger sørøst for Lazise i et parkområde med varme kilder. Den elegante 1800-talls bygningen har stor hage med basseng og varme kilder, spatjenester og helsestudio, 2 restauranter og bar, luftige værelser med kjøkkenfasiliteter, omtalt som enestående.

Book dette hotellet.

Residence la Fattoria, lite og ganske sentralt, stille og rolig, enkel innredning med kjøkkenfasisiliteter på alle rom, hage og takterrasse, rimelig, karakter enestående.

Book dette hotellet.

Hotel Smeraldo, familiedrevet mindre hotell nær badestrand og Lazise sentrum, hage med basseng, forholdsvis små, komfortable rom, trivelig og utmerket.

Book dette hotellet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her:

Populære sider om Gardasjøen