Aktiviteter i Brenzone

Vannsport, særlig seiling og vindsurfing, er selvsagte aktiviteter langs Gardasjøen. Yacht Club Acquafresca Brenzone som holder til i havnen i Assenza, holder seilkurs – båt eller brett, barn eller voksen, fersk eller viderekommen osv. – og arrangerer årvisse regattaer. Seilklubben Circolo Nautico Brenzone i Castelletto arrangerer også regattaer og seilkurs, inklusive kitesurfing. KiteSurf school i Castelletto de Brenzone holder til i Hotel Taki, kurser deg i kitesurfkunsten, men ordner også andre utfordrende aktiviteter.

Sykling, enten det gjelder tur- eller ekstremvarianter, er populært i Brenzone. Det finnes mengder av ruter, på langs og tvers, fra noenlunde makelige til stupbratte opp og ned. En skikkelig utfordring er for eksempel Magugnano til Prada, ca. 18 km, høydeforskjell 1065 m.

Fottur er det ubegrensede muligheter for. Det går småveier og stier på kryss og tvers, mange merkede ruter. Vil du høyt til fjells, kan du ta en ”snarvei” med taubanen Prada – Costabella. Fra toppen har du naturligvis en eventyrlig utsikt, og hele fjellheimen til rådighet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her:

Populære sider om Gardasjøen